Adresverificatie

Op het moment dat er geen sprake is van een betalingsachterstand maar er wel adresverificatie dient plaats te vinden omdat er bijvoorbeeld afwijkingen zijn in uw administratie, kunt u Creditude hier ook als betrouwbaar partner voor inzetten.

Denk bijvoorbeeld aan gemeenten die hun adresbestanden geverifieerd willen zien omdat er mogelijk verschillen bestaan in de BRP of bedrijven die het contact zijn verloren met specifieke klanten en/of prospects. Ook als een extra aanvulling op uw credit check, voordat u een relatie aangaat met een potentiële klant, kan dit een uitkomst bieden

Creditude voert in deze gevallen een gedegen huisbezoek uit. Op deze wijze kan contact weer hersteld worden maar kunnen ook adresfraude en/of andere risico’s aan het licht gebracht worden. Het aantal zogenaamde spookadressen kan dan ook aanzienlijk worden teruggedrongen.

Wij bezoeken het door u opgegeven adres en doen uitgebreid verslag van onze bevindingen. Desgewenst voeren wij tevens nog zelf nader onderzoek uit met betrekking tot de contactgegevens van uw klant.

Vanzelfsprekend mag u van ons verwachten dat wij uiterst discreet omgaan met de door ons verkregen gegevens.

Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen