Over Creditude

Creditude is een jonge, frisse onderneming welke zich als doel heeft gesteld om een begrip te worden binnen de credit managementbranche op het gebied van debiteurbezoeken.

Wij zijn van mening dat een goed en correct bezoek aan een consument of bedrijf een veel groter effect heeft dan de geijkte schriftelijke aanmaningen en telefoontjes alleen.

Persoonlijk contact, niet alleen bij het aangaan van een overeenkomst, maar ook op het moment dat het wat minder gaat, heeft een enorme toegevoegde waarde op uw debiteurenproces en een positief effect op het klantbehoud.

In tegenstelling tot de meeste ondernemingen die een vorm van debiteurenbezoek aanbieden, is Creditude géén incassobureau maar bieden wij een extra stap binnen het debiteurenproces van ondernemingen om op effectieve wijze alsnog een betaling te verkrijgen, verdere (buiten)gerechtelijke kosten te voorkomen en de klant te behouden.

In ons vindt u een volwaardig partner. Door ons op elk gewenst moment in te zetten binnen uw debiteurenproces doen wij namens u (nogmaals) een handreiking richting uw klant en verlagen wij tegelijkertijd uw DSO.

Gedragscode NVI

Vanzelfsprekend worden uw klanten op een professionele en correcte manier door ons benaderd. Klantbehoud en uw goede naam staan bij ons immers centraal.

Wij conformeren ons derhalve volledig aan de “Gedragscode debiteurenbezoek” welke is opgesteld door de Nederlandse Vereniging van Incasso Ondernemingen (NVI) met betrekking tot het debiteurenbezoek.
U weet daarom zeker dat er op een respectvolle manier zal worden omgegaan met uw klant.