Debiteurenbezoek

Het hoofddoel van ons debiteurenbezoek is om op verzoek van de opdrachtgever op locatie bij haar klant(en) met een betalingsachterstand, een persoonlijk gesprek te voeren ten einde een volledige betaling en/of een (deugdelijke) betaalafspraak te realiseren.

Wij bezoeken zowel consumenten (B2C) als bedrijven (B2B) binnen heel Nederland. Dit kunnen wij doen namens u als opdrachtgever of volledig in uw naam. Wij fungeren als het ware als uw buitendienst.

Debiteurenbezoek is een doeltreffend middel voor elke onderneming welke te maken heeft met betalingsachterstanden. Van het MKB tot grote ondernemingen, woningcorporaties, zorgverzekeraars, kredietverstrekkers, telecombedrijven, NUTS bedrijven, maar bijvoorbeeld ook incassobureaus.

“Effectiever dan een aanmaning of telefoontje”

In tegenstelling tot een telefoontje of een schriftelijke aanmaning is uw klant minder snel geneigd eventuele onwaarheden te vertellen en kan er door onze medewerker tevens eeDebiteurenbezoekn goede inventarisatie plaatsvinden van de woon/werkomgeving van de klant. Eventuele relevante documenten kunnen tijdens deze bezoeken ook makkelijker en sneller overhandigd en/of aangenomen worden en kan er direct een plan worden opgesteld om de schuld te voldoen.

Is uw klant niet meer bereikbaar of reageert deze niet op uw correspondentie? Middels een debiteurenbezoek kan direct worden achterhaald of uw klant nog woonachtig is op het bij u bekende adres.

Ook in het geval dat het financieel even wat minder gaat volgens uw klant kunnen wij hier direct op inspelen door een duurzame regeling af te spreken maar ook aangeven welke mogelijkheden er zijn om op den duur weer financieel gezond te worden en wordt er gekeken op welke manieren betalingsachterstanden in de toekomst kunnen worden voorkomen.

Tevens bieden wij de mogelijkheid om, indien door u gewenst, ook meteen eventuele (handzame) goederen mee retour te nemen waar een vorm van eigendomsvoorbehoud of pandrecht op rust.

Kortom, door uw klant door Creditude te laten bezoeken, voegt u een zeer effectieve en uiterst efficiënte stap toe aan uw bestaande debiteurentraject.

Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Opdracht indienenContact opnemen