Grote ondernemingen

shutterstock_146688260 Debiteurenbezoeken kunnen uitkomst bieden voor grote ondernemingen met een groot klantenbestand; denk o.a. aan verzekeringsmaatschappijen, NUTS bedrijven, (semi)overheidsinstanties, grote retailers, telecomproviders, etc.

De meeste bedrijven hebben een reeds vooraf gedefinieerde periode waarbinnen de klanten schriftelijk en telefonisch gemaand worden zodra er een betalingsachterstand is ontstaan. Vaak is er echter in mindere mate sprake van een goede klantsegmentatie waardoor de meeste klanten op gelijke wijze worden gemaand bij een betalingsachterstand. De onderliggende reden van de betalingsachterstand blijft onbelicht.

Door het inzetten van een debiteurenbezoek kunt u een beter beeld krijgen van uw klanten en hierdoor uw proces efficiënter inrichten om op deze wijze betalingsachterstanden in de toekomst te verminderen.

Als u op bent zoek naar een snelle, doeltreffende en makkelijke oplossing om uw DSO terug te dringen en aanzienlijk te kunnen besparen op juridische kosten, laat Creditude dan een debiteurenbezoek afleggen.
U kunt ons inschakelen als volwaardig partner en uiteraard staan klantbehoud en uw goede naam bij ons centraal.

Dien uw losse vordering(en) in of vraag een geheel vrijblijvende offerte op zodat wij u een scherpe aanbieding kunnen doen.

Opdracht indienenContact opnemen