Incasso ondernemingen

Ook voor de ondernemingen welke zich reeds bezighouden met het innen van vorderingen voor hun opdrachtgevers zoals incassobureaus, advocaten, gerechtsdeurwaarders, kredietinformatiebureaus, recherchebureaus etc. kan Creditude uitkomst bieden.

Op het moment dat u de mogelijkheid tot een debiteurenbezoek in het minnelijke traject niet standaard aanbiedt, kunt u de diensten van Creditude inschakelen om uw opdrachtgever ook op die manier te kunnen voorzien in een extra hulpmiddel om de vordering betaald te krijgen.

Adresverificatie

Op het moment dat er geen sprake is van een betalingsachterstand maar er wel adresverificatie plaats dient te vinden omdat er bijvoorbeeld afwijkingen zijn in uw administratie, kunt u Creditude hier tevens voor inzetten.

Piekmomenten en/of onderbezetting

Biedt u zelf reeds debiteurenbezoeken aan in uw traject maar heeft u (tijdelijk) versterking nodig? Wellicht kan Creditude u op piekmomenten of in gebieden waar u wat minder slagkracht heeft, bijstaan.

Dien uw losse vordering(en) in of vraag een geheel vrijblijvende offerte op zodat wij u een scherpe aanbieding kunnen doen.

Opdracht indienenContact opnemen